Herkenbaar voor drukke moeders: columnbundel Dus&zo

Herkenbaar voor drukke moeders: columnbundel Dus&zo

Dus&zo is een bundel met 52 grappige, herkenbare columns uit het hectische leven van moeder en zelfstandig ondernemer Misja Boonzaayer.
En het mooie is: per verkocht boek gaat er één euro naar LINDA.foundation.
Misja Boonzaayer schrijft al vijf jaar voor de Meppeler Courant. Ze heeft haar eigen succesvolle column op vrijdag, die ze elke keer begint met ‘Dus…’. De columns gaan over haar leven als zelfstandig ondernemer, moeder, echtgenoot en vriendin. Uit onderzoek blijkt dat een moeder gemiddeld zeventien minuten per dag tijd voor zichzelf heeft. Nou, dat is volgens Misja aan de ruime kant.
Praktijkervaring
Ik hoor vaak dat mensen mijn columns zo herkenbaar vinden. Dat is het mooiste compliment wat ik kan krijgen,
aldus de schrijfster.
Samen met Boom regionale uitgevers en reclamebureau Ga Creatief kwam Misja op het idee om leerlingen van Stad & Esch lyceum te betrekken bij het maken van haar boek. Er zijn twee teams: een illustratieteam en een marketingteam. De creatievelingen van het illustratieteam maken bij elke column een tekening. Het marketingteam heeft marktonderzoek gedaan en draagt zorg voor de promotie en pr van het boek. Kijk, dát is nog eens praktijkervaring opdoen.
Koop het boek en steun LINDA.foundation
Dus&zo ligt nu in de winkel, dus koop het grappige en herkenbare boek snel voor jezelf of als cadeau voor iemand anders en steun daarmee LINDA.foundation. Het boek kost € 14,95. Meer informatie vind je op dusenzo.nl of like de Facebook-pagina.