Hek van de Dam: 25.000 euro bij elkaar gerend voor LINDA.foundation

Hek van de Dam: 25.000 euro bij elkaar gerend voor LINDA.foundation

Dit weekend renden honderd lopers – in knaloranje shirts – 16,1 km tijdens de Dam tot Damloop voor LINDA.foundation. Met succes: ze haalden bijna 25.000 euro op.
Maandag, 19 september 2016, 15:02 uur
De afgelopen maanden werkten 45.000 hardlopers zich in het zweet als voorbereiding op de Dam tot Damloop.
Super bedrag
Dit weekend konden ze zich eindelijk bewijzen en dát hebben ze gedaan. Ook dit jaar werd LINDA.foundation ruim vertegenwoordigd en is er bijna 25.000 euro bij elkaar gerend.
Vliegensvlug
Om 11:15 uur gingen ‘onze’ lopers van start. Helmerik Blokland liep na één uur en negen minuten als eerste loper voor LINDA.foundation in Zaandam over de finish. Na de eindsprint stond het ontvangstcomité klaar om de kanjers te ontvangen met een welverdiende hand geperste slow juice van Frecious.
Sportieve teams
Deelnemers konden individueel of met een team meelopen voor het goede doel. Zes bedrijven gingen de strijd aan voor de LINDA.foundation: Nationale Nederlanden, De Hypotheker, Insinger de Beaufort, Allen & Overy, Gooiland Beveiliging en collega’s uit afvaardigingen van LINDA.
Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden

Allen & Overy

Allen & Overy

Hypotheker

De Hypotheker

Insinger de Beaufort

Insinger de Beaufort

Feestdagen
Familie, vrienden en collega’s hebben de lopers gesponsord op de actiepagina van de Dam tot Damloop. Met het opgehaalde geld steunt LINDA.foundation gezinnen die het financieel zwaar hebben. Zij ontvangen cadeaukaarten waarmee ze producten kunnen kopen bij de Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A. De lopers leveren dus niet alleen een fantastische prestatie, maar bezorgen ook de mensen die het wat minder breed hebben een fantastische decembermaand.
Wat een donaties
Toppers zijn de hardlopers natuurlijk allemaal, maar enkelen van hen hebben een opmerkelijk groot bedrag bij elkaar gerend. Fleur Hudig werd gesponsord met een bedrag van € 650 en Saskia Kranendonk wist € 635 bij elkaar te halen. Team Nationale Nederlanden heeft met tien lopers een bedrag verzameld van € 3.250, wat Nationale Nederlanden heeft verdubbeld naar een totaalbedrag van € 6.500. Van Team Allen & Overy hebben tien lopers de Damloop By Night gelopen en tien lopers de Damloop op zondag. Samen wisten zij een bedrag van € 2.863 op te halen, dat ook verdubbeld werd naar € 5.726.
dam1
dam2
dam3
dam7
dam6