GRATIS KARMAPUNTEN VERDIENEN? DONEER NU JE AIR MILES AAN LINDA.FOUNDATION

GRATIS KARMAPUNTEN VERDIENEN? DONEER NU JE AIR MILES AAN LINDA.FOUNDATION

Het is bijna kerst en dat betekent veel gezelligheid, cadeautjes en samenzijn met vrienden en familie. Toch? Helaas is dit lang niet voor iedereen het geval.

Eén op de negen kinderen in Nederland groeit op bij ouders die non-stop de eindjes aan elkaar moeten knopen. Geld voor cadeaus of een kerstdiner is er niet, waardoor deze periode vaak wordt ‘overgeslagen’.

GRATIS KARMAPUNTEN

Jij kunt hen helpen door jouw Air Miles te doneren aan LINDA.foundation. Dat kost je dus in principe niks, maar je kunt er veel ouders en kinderen héél blij mee maken. De LINDA.foundation gebruikt het geld om pakketten met cadeaubonnen te versturen, waarmee gezinnen wél een mooie tijd kunnen beleven.

DONEER JE AIR MILES

Dat beaamt ook jeugdhulpverlener Anouk, die met veel schrijnende situaties binnen gezinnen in aanraking komt. “Zo’n pakket is zoveel waardevoller dan alleen maar het geldbedrag dat op de bonnen staat. Het betekent voor hen enorm veel dat er mensen bestaan die naar hen omkijken. Het geeft weer even de regie terug, naast vreugde en ontspanning.”

EEN FIJNE DECEMBERMAAND VOOR IEDEREEN

Wil jij ook een steentje bijdragen zodat arme gezinnen ook een fijne kerst samen hebben? Doneer dan nu je Air Miles of kies zelf hoeveel geld je wil doneren via iDeal, Tikkie of automatische incasso.

DONEER