Golftoernooi ‘Ladies Golf’ haalt prachtig bedrag op voor LINDA.foundation

Golftoernooi ‘Ladies Golf’ haalt prachtig bedrag op voor LINDA.foundation

Een prachtig geldbedrag voor Amref Flying Doctors en de LINDA.foundation dankzij de Soroptimistclub Uithoorn/De ronde Venen.
Een hole-in-one voor het goede doel.
DE GOEDE DOELEN
Soroptimistclub Uithoorn/De Ronde Venen organiseerde op zaterdag 25 augustus voor de zesde keer de ‘Ladies Golf’. Dit jaar deden zij dit voor twee goede doelen: Amref Flying Doctors en LINDA.foundation.
LES VAN PROFESSIONALS
De golfsters liepen een Texas Scramble over 9 holes en werden op de holes door een sponsor getrakteerd op een hapje en/of drankje. Onder leiding van drie professionals werd er lesgegeven in het golfen. Hierna volgde een diner met een modeshow en loterij. Daarbij werden prijzen weggegeven die door bedrijven uit de regio waren gesponsord.
DOEL BEREIKT
De Soroptimisten konden aan het einde van de dag tijdens het diner een cheque overhandigen aan de twee goede doelen. De dames haalden in totaal een bedrag van € 19.000 op. De LINDA.foundation kan gezinnen in de omgeving van de Soroptimistclub Uithoorn/Ronde Venen steunen. We zijn blij dat we dankzij alle spelers en de sponsoren zoveel gezinnen kunnen helpen.
Dankjewel lieve vrouwen van de Soroptimistclub voor de leuke dag, goede organisatie en het prachtige eindbedrag!