Golfsters halen geweldig bedrag op voor LINDA.foundation

Golfsters halen geweldig bedrag op voor LINDA.foundation

Op de golfbaan van ‘The Duke’ golfden 120 vrouwen uit heel Nederland. Daarmee hielpen zij gezinnen die in armoede leven. Dat deden ze met succes: ‘Duke Diva Day’ bracht € 21.129 op voor de LINDA.foundation.
Over een hole-in-one voor het goede doel gesproken.
WINNARESSEN
In aanloop naar de ‘Duke Diva Day’ werd in juni en september op de Golfbanen De Hoge Kley, De Gulbergen, Efteling Golfpark en Broekpolder een ‘Race 2 the Duke’-toernooi georganiseerd. Daar deden bijna 400 vrouwen aan mee. De winnaressen van de vier wedstrijden ontvingen een zeer gewild startbewijs voor de ‘Duke Diva Day’.
STEUN
Op 10 oktober was het eindelijk zover: de ‘Duke Diva Day’ op golfbaan The Duke in Nistelrode ging van start. De 120 vrouwen werden die dag in de watten gelegd tijdens hun rondje op de golfbaan. Met het kopen van loten en golfballen werd de LINDA.foundation gesteund. Als knallende afsluiter was er een prijzencircus.
GOLFDIVA
‘Ik vind het belangrijk dat gezinnen in Nederland worden geholpen die een steuntje in de rug zo ontzettend goed kunnen gebruiken’, aldus golfdiva Heleen Kamphuis. Zij organiseerde voor de tweede keer dit toernooi voor de LINDA.foundation. ‘De opzet van de stichting spreekt mij heel erg aan: een klein team en alle donaties worden besteed aan de gezinnen. Vandaar dat ik mij heel graag inzet voor de LINDA.foundation.’
Dankjewel lieve golfsters voor de leuke dag, de familie Van Eerd van The Duke, Duca del Cosma en de vrijwilligers. Wat een goede organisatie en een prachtig eindbedrag!