GOLFEN VOOR HET GOEDE DOEL: LINDA.FOUNDATION BEZORGT GEZINNEN DIE IN ARMOEDE LEVEN WARME FEESTDAGEN

GOLFEN VOOR HET GOEDE DOEL: LINDA.FOUNDATION BEZORGT GEZINNEN DIE IN ARMOEDE LEVEN WARME FEESTDAGEN

LINDA.foundation hield afgelopen maandag een charity golfevent op de prachtige baan De Kennemer in Zandvoort. In totaal is er maar liefst 56.700 euro opgehaald voor het goede doel.

De Kennemer Golf & Countryclub stelde de baan gratis ter beschikking. De opbrengst van het toernooi wordt besteed aan gezinnen in Nederland die in armoede leven.

 

WALKING DINNER

De tachtig deelnemers die in teams van twee speelden kregen gedurende de dag lunch, drinken en aan het einde van de dag een uitgebreide borrel en walking dinner. Uiteraard vielen er ook mooie prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs: twee prachtige armbanden van Schaap en Citroen.

 

LOTERIJ

Ook tijdens de loterij konden de deelnemers in de prijzen vallen. De ingebrachte items voor de loterij varieerden van een week in een fantastisch chalet in Zwitserland, een handgemaakt golfjurkje van LaPeek, een wijncursus voor twee personen tot overnachtingen in diverse mooie hotels. Na afloop kreeg iedereen ook een goedgevulde goodiebag mee naar huis.

 

LINDA.foundation golfbal in heidestruik.

 

STEUNTJE IN DE RUG

In de afgelopen periode, door inflatie en hoge energieprijzen, zijn er veel meer gezinnen bijgekomen die moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen. Het is de ambitie van LINDA.foundation om aan het einde van dit jaar een recordaantal gezinnen een steuntje in de rug te geven.

Een gezin schreef ons ooit: ‘Dank voor jullie doosje. De tranen lopen over mijn wangen. Mijn hart voelt verwarmd en blij van geluk. In mijn allerdonkerste tijd, toen ik het echt allemaal niet meer zag zitten, brachten jullie liefde en licht in mijn duisternis.’

 

HEEL VEEL DANK

Dankzij de opbrengst van het ‘Wij golfen voor LINDA.foundation’-event kan LINDA.foundation ruim 130 extra gezinnen warme en fijne feestdagen bezorgen. Daarom: heel veel dank aan alle sponsoren en natuurlijk de deelnemers.