GOLFEN MET EEN BEKENDE NEDERLANDER OP HET DUTCH FOUNDERS FUND LADIES PRO-AM TOERNOOI

GOLFEN MET EEN BEKENDE NEDERLANDER OP HET DUTCH FOUNDERS FUND LADIES PRO-AM TOERNOOI

Dit jaar organiseerde Rotaryclub Utrechtse Heuvelrug voor de zevende keer hét golftoernooi van het jaar: het Ladies Pro-Am. 

 

De opbrengst van het toernooi: €24.238, gaat naar LINDA.foundation.

SPELEN MET EEN BEKENDE NEDERLANDER

Het golftoernooi vond plaats op de mooie en uitdagende baan van de Goyer Golf & Country Club in Eemnes.

Deelnemers speelden met een lady-pro óf een bekende Nederlander. Onder meer Floris van Oranje, Marcel Maijer, Charly Luske, Winston Gerschtanowitz, Toine van Peperstraten, Elsemieke Havenga en Sander Westerveld speelden mee. Na het afslaan van alle holes werd de dag goed afgesloten met een heerlijk diner in het restaurant van het clubhuis.

GOYER GOLF & COUNTRY CLUB

Het Ladies Pro-Am toernooi vond plaats op de North Course van de Goyer Golf & Country Club, bestaande uit 18 holes. Het weer zat helaas niet echt mee. Maar dat mocht de pret niet drukken.

LINDA.FOUNDATION

Met de opbrengst van het golftoernooi geeft LINDA.foundation arme gezinnen met kinderen in Nederland een steuntje in de rug. De door hulpverleners voorgedragen gezinnen ontvangen rond de feestdagen een pakket met cadeaubonnen van Albert Heijn, Intertoys, H&M en Hema.

Heel veel dank – ook namens de gezinnen – aan alle deelnemers, het Dutch Founders Fund en de lieve mannen van de Rotaryclub Utrechtse Heuvelrug die het toernooi organiseerde.

Golfen met een bekende Nederlander op het Dutch Founders Fund Ladies PRO-AM toernooi