Golfdiva haalt 15.500 euro op voor  LINDA.foundation

Golfdiva haalt 15.500 euro op voor LINDA.foundation

Al jaren zet Heleen Kamphuis zich met ‘Golfdiva’ in voor LINDA.foundation. Elk jaar overhandigt ze de foundation een enorme cheque en ook dit jaar heeft ze samen met haar golfdiva’s weer een mooi bedrag opgehaald.
Dit jaar heeft Golfdiva 15.500 euro opgehaald voor LINDA.foundation.
DIVADAGEN
Elk jaar organiseert Heleen de zogenaamde ‘Divadagen’. Dit zijn speciale golfdagen waarbij alle deelnemers hun steentje bijdragen aan de foundation. De deelnemers nemen het tegen elkaar op tijdens een golftoernooi en achteraf is er een verloting met fijne prijzen. De opbrengst hiervan gaat naar LINDA.foundation.
ELKE EURO WORDT BENUT
Wij zijn Heleen ontzettend dankbaar dat ze zelfs in de afgelopen twee jaar – waarin events niet vanzelfsprekend waren – geld heeft opgehaald voor de foundation. Heleen: “Ik heb zelf ook kinderen en niks is zo fijn als het gevoel dat je je kinderen af en toe kan verwennen. Des te schrijnender is het dat er heel veel gezinnen zijn die dat niet kunnen, zeker in deze lastige coronajaren.”
Heleens keuze voor de LINDA.foundation is dan ook erg bewust. “Ik vind het heel belangrijk dat er niks blijft kleven. Elke euro die wij doneren, wordt ook 100% benut.”
OVER GOLFDIVA
Golfdiva is een webshop met golfkleding en accessoires voor vrouwen die stylish op de baan willen staan. Naast haar webshop organiseert Heleen ook golfwedstrijden en ‘ladies events’. Heleen crost met haar grote roze truck langs golfbanen door heel Nederland.

Golfdiva