Golfdiva golft €18.642 bij elkaar voor LINDA.foundation

Golfdiva golft €18.642 bij elkaar voor LINDA.foundation

Golfdiva heeft samen met bijna duizend vrouwen door het hele land een bijdrage geleverd aan LINDA.foundation. Dit deden zij door hun deelname aan verschillende golftoernooien.
Ter ere van het tienjarig bestaan van Golfdiva, een golfwebshop, vond een afsluitend toernooi plaats op de prachtige Bernardus golfbaan in Cromvoirt.
TIEN JAAR GOLFDIVA
Heleen Kamphuis, organisator en oprichter van Golfdiva, wilde echt uitpakken met het afsluitende toernooi. De keuze voor de nieuwe Bernardus baan was snel gemaakt. Er zijn 24 verschillende holes gespeeld door de honderd deelnemende vrouwen.
Lees ook
Recordbedrag: golfers spelen 26.876 euro bij elkaar voor LINDA.foundation
INZAMELING VOOR LINDA.FOUNDATION
In aanloop naar de ‘Bernardus Diva Day’ zijn er vier ‘Race to Bernardus’ toernooien en negen ‘Röhnisch Race 4 LINDA.foundation’ georganiseerd. Met deelname én lotenverkoop steunden de vrouwen de LINDA.foundation. En niet te vergeten: voor vijf euro kon iedereen deelnemen aan Beat the Dandy. Al bij al leverde dit in totaal het mooie bedrag van € 18.642 op.
WELVERDIEND BEDANKJE
Dit alles was niet mogelijk geweest zonder onderstaande helpende handen. Veel dank dus voor Golfdiva Heleen Kamphuis, sponsoren Duca del Cosma en Röhnisch, alle deelnemers, de damescommissies van de deelnemende golfbanen, sponsoren van de loterij en de goodiebag, tegenstander Dandy Auke Hempenius en alle vrijwilligers.