Golf met twee vrienden of relaties mee voor de LINDA.foundation

Golf met twee vrienden of relaties mee voor de LINDA.foundation

Op 12 september 2016 vindt er op de Goyer Golf & Country Club in Eemnes een golftoernooi plaats waarvan de volledige opbrengst naar de LINDA.foundation gaat.
Vrijdag, 1 juli 2016, 15:16 uur
Voor de derde keer wordt er op die dag door Rotaryclub Utrechtse Heuvelrug het Mazda Ladies Pro-Am georganiseerd met medewerking van ladies-pro’s en bekende Nederlanders.
Die pro of BN’er krijg je cadeau
De deelnameprijs bedraagt € 1.350 voor drie personen en je speelt in een flight van vier personen. Elke flight krijgt dus een ladies-pro of een bekende Nederlander aan het team toegevoegd (wie er meedoen houden we nog even geheim).
Volledige opbrengst naar de foundation
De prachtige accommodatie en de sfeer van het toernooi staan garant voor een fijne, geheel verzorgde dag inclusief diner en dit alles voor de LINDA.foundation. Wil je met een bedrijfsteam meespelen kan je uiteraard een factuur krijgen van de organisatie.
Ook eens een nieuwe winterjas
Dus schrijf je snel in en help mee. Want ook dit jaar wil de stichting van Linda de Mol gezinnen met kinderen die in armoede leven ondersteunen. De gezinnen krijgen in november een pakket cadeaubonnen van o.a. C&A, Hema, Intertoys en Albert Heijn, zodat ook zij onvergetelijke feestdagen kunnen vieren met een lekker kerstdiner op tafel, cadeautjes in de schoen met Sinterklaas en een nieuwe warme winterjas.
Meer informatie is te verkrijgen bij het organiserende bureau Golfpartner in Maarn via 0343-438478 of via info@golfpartner.nl.
Wil je op de hoogte blijven van de laatste LINDA.foundation-ontwikkelingen? Like ons dan op Facebook.