Geweldig: Stichting 1184 haalt duizenden euro’s op voor LINDA.foundation

Geweldig: Stichting 1184 haalt duizenden euro’s op voor LINDA.foundation

Stichting 1184 heeft met een feestelijke eighties disco ruim achtduizend euro opgehaald voor LINDA.foundation. Het geld gaat naar gezinnen in ’s-Hertogenbosch die het niet breed hebben.
De stichting veranderde haar naam voor de gelegenheid in ‘Stichting 1984.’
JAREN 80-FEEST
Elk jaar organiseert de stichting evenementen voor het goede doel. Afgelopen vrijdag deed ze dit voor LINDA.foundation. Hotel-restaurant De KASerne toverde hiervoor haar kas om tot een heuse eighties disco. Voor 55 euro dansten de gasten – met getoupeerd haar, beenwarmers en zweetbandjes – tot in de late uurtjes op disco-klassiekers, inclusief lichtgevende dansvloer. De avond was een groot succes.
Lees ook
Met je gemak vanuit je binnenzak doneer je nu ook via Tikkie aan LINDA.foundation
HART VOOR DE STAD
Stichting 1184 is een sociaal netwerk uit ’s-Hertogenbosch. De stichting bestaat uit een groep enthousiaste en ondernemende, jonge mensen met een hart voor de stad. De naam is gebaseerd op het jaar waarin ’s-Hertogenbosch zijn stadsrechten kreeg. Met originele activiteiten, ondersteunt zij maatschappelijke initiatieven in en voor de stad en zijn inwoners.
LINDA.FOUNDATION
De discoavond bracht een prachtig bedrag van € 8182,50 op. Door de inzet van Stichting 1184 ontvangen zeventien gezinnen in ’s-Hertogenbosch die wel een extraatje kunnen gebruiken, het cadeaupakket van LINDA.foundation.