Geweldig: Gallery Seventysix haalt met vintage sale geld op voor LINDA.foundation

Geweldig: Gallery Seventysix haalt met vintage sale geld op voor LINDA.foundation

Twee keer per jaar organiseert Gallery SeventySix een vintage sale. Tijdens de afgelopen wintersale is er geld opgehaald voor LINDA.foundation. Daarnaast mochten gezinnen, geselecteerd door LINDA.foundation, de laatste dag gratis komen shoppen.
In totaal heeft de wintersale 7500 euro opgebracht en hebben zestig gezinnen mooie outfits kunnen ophalen.
POP-UP SALE
Wat begon als een ruil van kinderkleding, is uitgegroeid tot een halfjaarlijks terugkerende pop-up sale. Deze keer was de sale in de oude Renaultgarage in Amsterdam-Zuid. Er werd vintage kleding verkocht van onder andere topmerken als Celine, Ganni, Sandro en Isabel Marant. Van de opbrengst ging een deel naar LINDA.foundation.
GRATIS SHOPPEN
Normaal wordt de overgebleven kleding gedoneerd aan de kledingbank. Maar dit jaar wilden de organisatoren gezinnen de kans geven om zelf te komen shoppen. Zo kon iedereen zelf uitzoeken wat ze wilden hebben. Uiteindelijk gingen zestig gezinnen naar huis met mooie outfits, waaronder warme winterjassen.
DANK, DANK, DANK
Het is een ontzettend mooi initiatief om gezinnen zelf kleding te laten uitzoeken. Veel mensen gingen met kleren voor het hele gezin naar huis. Dank aan de organisatoren van de sale en alle inbrengers die hun kleding hebben gedoneerd!