#gekniptvooreenselfie: deel je nieuwe kapsel en maak kans op een kappersbon

#gekniptvooreenselfie: deel je nieuwe kapsel en maak kans op een kappersbon

Honderden ANKO-kappers gaan vanaf januari 2018 de gezinnen van de LINDA.foundation gratis knippen. Xander en Sophie de Buisonjé trappen de actie #gekniptvooreenselfie af.
In december kan je als klant van ANKO-kappers namelijk een donatie doen aan LINDA.foundation.
LEES OOK
Stuur dit jaar eens een kerstkaart van LINDA.foundation
DOE JE MEE?
Breng je komende maand een bezoek aan een van de deelnemende kapperszaken? Doe dan een geldbedrag in de donatiebox op de toonbank. Digitaal doneren kan ook via de speciale actiesite.
GEKNIPT VOOR EEN SELFIE
Als je na je knipbeurt een donatie hebt gedaan, maak dan een selfie en post je nieuwe kapsel op Facebook. Vermeld daarbij de hashtag #gekniptvooreenselfie en de naam van jouw favoriete kapsalon. De drie leukste, meest originele inzendingen ontvangen een kappersbon van 75, 150 of zelfs 250 euro. Laat je dus van je beste kant zien en doe mee.
XANDER EN SOPHIE DOEN OOK MEE
Xander en Sophie de Buisonjé zetten zich ook in voor de actie #gekniptvooreenselfie: “We hebben zelf een gezin met jonge kinderen en weten dus hoe belangrijk het is om die gelukkig te zien. LINDA.foundation en de ANKO maken het samen mogelijk dat 3500 gezinnen die het financieel zwaar hebben, gratis kunnen worden geknipt. Dat is toch te gek?”
KNIPPEN VOOR LINDA.FOUNDATION
Vorig jaar knipten de ANKO-kappers voor het eerst de gezinnen van het goede doel van Linda de Mol. De gezinnen waren hier ongelofelijk blij mee en stuurden hartverwarmende reacties. Veel kinderen waren nog nooit naar een echte kapper geweest. Daarom ontvangen alle 3500 gezinnen van LINDA.foundation ook dit jaar een kappersbon voor vier knipbeurten in het cadeaupakket van de foundation.