Geknipt voor het goede doel: kappers weer in actie voor LINDA.foundation

Geknipt voor het goede doel: kappers weer in actie voor LINDA.foundation

Voor gezinnen die in armoede leven is een kappersbezoek vaak te duur. Zo fijn daarom dat ook dit jaar heel veel ANKO-kappers de gezinnen van LINDA.foundation gratis gaan knippen.
Een professionele knipbeurt doet vaak wonderen.
LEES OOK
Linda de Mol neemt Majoor Bosshardtprijs in ontvangst voor LINDA.foundation
WÁT EEN MOOIE REACTIES
De actie ‘Wij Knippen voor LINDA.foundation’ vorig jaar was een groot succes. De gezinnen vonden het geweldig om met hun kinderen – sommigen waren nog nooit bij de kapper geweest – naar de kapper te gaan en de kappers vonden het heel mooi om met hun vakmanschap een steentje bij te dragen. Zoals Inez het verwoordde: ‘Tuurlijk aangemeld. We hebben een beroep waarbij we mensen kunnen helpen en dat is heel fijn!’ Met de knipbeurten doneerden de kappers gezamenlijk meer dan € 150.000 aan de LINDA.foundation.
KNIPKAART VOOR GEZINNEN
Dit jaar ontvangen alle 3500 gezinnen van LINDA.foundation in de doos met cadeaukaarten weer vier tegoedbonnen voor een knipbeurt bij deelnemende ANKO-kappers door het hele land. Dat is een mooi gebaar, want deze kappers knippen de gezinnen helemaal gratis, omdat zij vinden dat iedereen een mooie geknipte coupe verdient.
KNIP JIJ OOK MEE?
Heb jij een kappersbedrijf en wil je meedoen met deze geweldige actie? Meld je dan zo snel mogelijk (uiterlijk 19 november) aan via knippenvoorlindafoundation.nl. Deelnemende ANKO-kappers zijn vanaf 1 januari te herkennen aan de ‘Wij Knippen voor LINDA.foundation’-sticker op de deur.