Geboorte van Luc is feest voor zijn ouders én LINDA.foundation

Geboorte van Luc is feest voor zijn ouders én LINDA.foundation

De familie Baars verwelkomde op 28 oktober hun tweede zoon en broertje Luc en dat wilden de ouders groots vieren, mét daarbij een bijdrage aan LINDA.foundation.
 | Eline van der Haar
Ze organiseerden een kraamfeest en haalden daarmee ruim € 4300 op. Wauw.
Acht gezinnen een fijne kerst
“We weten beiden hoe het is om op te groeien met minder dan gemiddeld. Ook zijn we ons altijd al bewust van het feit dat er gezinnen zijn die het met veel minder moeten doen. Vandaar dat dit initiatief ons zo aansprak,” leggen de ouders uit. Met dit fijne bedrag kan de foundation acht gezinnen plezierige feestdagen en een eenmalig steuntje in de rug geven.
Gulle gift
Bij een kraamfeest worden normaal gesproken veel cadeaus gegeven. Vader en moeder Baars vroegen hun familie en vrienden om een gift voor de LINDA.foundation. “Het is natuurlijk erg leuk om kraamcadeautjes te krijgen en na de geboorte van de eerste kun je veel hiervan ook erg goed gebruiken. Maar nu, met de geboorte van Luc, hebben wij alles wat ons hartje begeert. Daarom willen wij onze gasten vragen of zij in plaats van een cadeautje een gift willen doen aan de LINDA.foundation.” Dat er zoveel geld binnen zou komen voor de LINDA.foundation hadden ze nooit verwacht.
SAMSUNG CSC
Wij willen de familie heel erg bedanken. Veel geluk met zijn viertjes!