Gaaf: softwarebedrijf haalt 5000 euro op voor LINDA.foundation

Gaaf: softwarebedrijf haalt 5000 euro op voor LINDA.foundation

Tijdens de King Tour, een jaarlijks evenement van softwarebedrijf King Software, is afgelopen vrijdag maar liefst vijfduizend euro opgehaald voor LINDA.foundation.
Woensdag, 14 september 2016, 17:55 uur
Geweldig nieuws, want daarmee kunnen maar liefst tien gezinnen in Nederland geholpen worden.
Bijzondere auto’s
Op 9 september organiseerde softwarebedrijf King Software voor de zevende keer de King Tour, een autorit voor zakenrelaties. Bijna veertig teams, bestaande uit een bestuurder en een navigator, waren met bijzondere auto’s van de partij.
Pittoreske route
Tijdens de tour wordt een pittoreske route afgelegd over de Nederlandse wegen, die deze keer vanuit Zaltbommel, langs de Waal, via mooie binnenwegen en dwars door de Biesbosch naar het kantoor van King Software in Capelle aan den IJssel ging.
LINDA.foundation
Deelname aan de tour was gratis, maar de deelnemers werd een bijdrage gevraagd voor de LINDA.foundation. Een superactie waarmee weer veel gezinnen geholpen kunnen worden.
Tien gezinnen
Hans Eschauzier, directeur van King Software, overhandigde de cheque. “Het mooie van dit doel is dat elke euro die wij hebben opgehaald, dubbel en dwars terechtkomt bij gezinnen die het nodig hebben. Met deze bijdrage kunnen wij tien gezinnen een steuntje in de rug geven.”

KingTour2016-Aiji-Kley-98-768x512