Floris (6) en Fabian (3) doneren aan LINDA.foundation

Floris (6) en Fabian (3) doneren aan LINDA.foundation

In december besloot Moeder Anne Casting geen kerstcadeaus uit te delen, maar in plaats daarvan een grote gift te doen aan de LINDA.foundation. Dat inspireerde twee van hun jongste modellen om óók hun steentje bij te dragen.
Broertjes Floris (6) en Fabian (3) werken allebei als model voor Moeder Anne Casting.
Mooi initiatief
Toen hun moeder, Cindy, in december een mail las over de gift van het castingbureau aan de LINDA.foundation, vertelde ze haar jongens dat ‘hun werk’ een ontzettend goed doel steunt en dat ze de actie van Moeder Anne Casting zo’n mooi initiatief vond.
‘Waarom hebben die kinderen niet zoveel?’
Floris vroeg meteen: ‘Wie is Linda? Wat doet ze dan? en waarom hebben die kinderen niet zoveel?’ Dus met de LINDA. erbij werd Linda de Mol aangewezen en werd er voorgelezen van de site van de LINDA.foundation, vertelt Cindy ons. Ze vroeg aan Floris en Fabian of zij ook niet iets wilden geven van hun verdiende centjes aan die kinderen en dat leek de jongens wel wat.
Voor Linda, van…
We hebben een leuk kaartje gemaakt en ze hebben er zelf geld in gedaan, maar het ‘moest wel echt persoonlijk naar Linda gestuurd worden.’ Het mocht niet worden overgemaakt, want dan kwam het niet bij Linda zelf terecht, aldus Cindy. Zo gezegd, zo gedaan, en de donatie van maar liefst € 20 ging ‘ouderwets’ op de post.
Gelukt!
Het bewijs dat hun donatie was aangekomen, viel niet veel later op de mat. Linda had persoonlijk een leuke kaart teruggestuurd. Apetrots waren de jonge modellen, laat Cindy ons weten.
Kinderen voor kinderen
Cindy vindt het goed dat kinderen beseffen dat geld er niet zomaar is en dat je daar iets voor moet doen. Ik wil mijn kinderen leren dat het niet vanzelfsprekend is dat je gebrek aan geld zomaar oplost, schrijft ze. Daarom heb ik dit initiatief met Floris en Fabian genomen, iets dat we hopelijk nog vaker kunnen doen. Kinderen voor Kinderen, maar dan op een andere manier!
Wil je meehelpen? Graag!
Lieve Florian en Floris, wij, van de LINDA.foundation, willen jullie heel erg bedanken voor jullie prachtige bijdrage.