Finalisten ‘Miss Beauty of the Netherlands’ in actie voor LINDA.foundation

Finalisten ‘Miss Beauty of the Netherlands’ in actie voor LINDA.foundation

Voor het vierde jaar op rij zet Miss Beauty of the Netherlands zich in voor LINDA.foundation. Elk jaar organiseren de missen de leukste, mooiste en meest originele acties om zoveel mogelijk geld op te halen. Dit jaar is er al meer dan 80.000 euro opgehaald en de teller loopt nog steeds.
Hieronder zetten we een aantal acties op een rij.
VEILING VOOR HET GOEDE DOEL
Finaliste Jill heeft een online veiling georganiseerd waarbij je op de leukste items – waaronder een vakantie – kon bieden. Alle items zijn gratis ter beschikking gesteld en alle opbrengsten gaan naar LINDA.foundation. Op dit moment is de veiling helaas gesloten: je kon online bieden tot en met 20 februari.
Naast deze online veiling vond er in de afgelopen weken nóg een veiling plaats. Finaliste Emma heeft maar liefst €2.242,50 euro opgehaald met haar unieke kunstveiling. Liefhebbers mochten een bod uitbrengen op een (gesponsord) kunstwerk van Jack Liemburg – waarvan de opbrengst voor 100 procent naar de foundation gaat.
VALENTIJNSDAG
In samenwerking met Repros in Amsterdam heeft finaliste Madelief drie Valentijnsdagkaarten ontworpen. Madelief verkocht de kaarten onder andere in haar woonplaats Landsmeer én bij lokale winkels. Madelief over haar actie: “Het was zo’n leuk proces om mee te mogen maken. Van het idee, tot het ontwerpen en de eerste oefendruk. Van de kleine aanpassingen tot aan het geld ophalen voor LINDA.foundation.”
GEURKAARSEN
Wie ook heel creatief bezig is geweest, is finaliste Nienke uit Overijssel. Nienke heeft zelf geurkaarsen gemaakt en verkocht: “Eerst ben ik langs de kringloop gegaan om leuke kopjes met schotels uit te kiezen. Daarna heb ik waxinelichtjes gesmolten en heb ik er een heerlijk geurtje bij gedaan.” Nienke verkocht de kaarsen op Instagram én de kaarsen waren na tien minuten al uitverkocht.
GRATIS KNIPBEURT
Katinka uit Overijssel draagt haar steentje bij, door het geven van gratis knipbeurten. Katinka werkt als freelance kapper en gaat daarom met haar actie de straat op: “Iedereen die dat wil, wordt gratis geknipt. In ruil voor een donatie aan LINDA.foundation.”

TOMATENSOEP
Last but not least: finaliste Esmee is een liefhebber van tomatensoep en daarom wilde ze hier graag iets mee doen. Esmee heeft zelf de lekkerste tomatensoep klaargemaakt en persoonlijk bij iedereen langs gebracht: “Het was een groot succes!”