Festivalgangers bedankt: LINDA.foundation haalt 8.655 euro op

Festivalgangers bedankt: LINDA.foundation haalt 8.655 euro op

Wat was ’t een feest op het LINDA.festival 14 en 15 mei: we hebben gedanst, genoten van de lekkerste happen én – niet onbelangrijk – we hebben maar liefst € 8.655 opgehaald voor de LINDA.foundation.
Donderdag, 19 mei 2016, 14:00 uur
En dat allemaal dankzij jullie gulle giften. Duizendmaal dank!
Draaien en plassen
Afgelopen weekend werd er op het Hembrugterrein in Zaandam massaal aan het Rad van Fortuin gedraaid, er werd geplast voor de foundation én gul gegeven in de donatieboxen. Ook Carolien Spoor en Marly van der Velden droegen hun steentje bij: voor een foto vroegen ze een kleine bijdrage, die ook weer volledig naar de LINDA.foundation gaat.
Sponsoren
Eén ding is zeker: dit alles was niet mogelijk zonder de tientallen vrijwilligers en 75 standhouders/sponsoren. Zo konden deelnemers kans maken op een Cortina-fiets (foto), een leren jack van Goosecraft via Denimplus en een briljant arrangement met rondvaart door Amsterdam voor tien personen door Gassan.
Van sleutelhangers tot stoelen
Schoenenmerk Floris van Bommel verkocht sleutelhangers voor de LINDA.foundation en cosmeticamerk hannah besloot prijzen af te ronden voor de foundation. Kwantum doneerde stoelen die tijdens het festival werden gebruikt aan de foundation en deze werden alleen tijdens het festival verkocht voor een scherpe prijs.
Bedankt!
Ook tegen deze mensen willen wij zeggen: bedankt! Door jullie kunnen wij nóg meer gezinnen die in armoede leven verrassen met een LINDA.foundation cadeaudoos.