Thuisconcert voor arme gezinnen in Nederland

Thuisconcert voor arme gezinnen in Nederland

Once Upon A Concert start een samenwerking met de LINDA.foundation. Het digitale huiskamerevent voor personeel en klantrelaties is dit najaar voor veel bedrijven het alternatief voor de jaarlijkse najaars- en nieuwjaarsbijeenkomsten. Bedrijven die Once Upon A Concert inzetten, doneren daarmee € 500,- aan de LINDA.foundation.

 

Van dit bedrag helpt de LINDA.foundation gezinnen die onder de armoedegrens leven. Dankzij de LINDA.foundation en partners, kunnen er sinds 2013 al meer dan 20.000 gezinnen genieten van enkele onbezorgde momenten tijdens de feestdagen.

 

SPETTERENDE FEESTDAGEN

Daarnaast wordt er door de initiators Arling en iQ Events een speciale Once Upon A Concert editie voor de LINDA.foundation georganiseerd. Hiermee hebben deze gezinnen, niet alleen onbezorgde feestdagen, maar ook spetterende feestdagen door dit te gekke huiskamerconcert.  Een concert voor gezinnen die dit normaal niet kunnen betalen. Voor elke stream die verkocht wordt, doneren zij een stream aan LINDA.foundation. Op deze manier kunnen gezinnen die het financieel zwaar hebben ook een keer genieten van een huiskamerconcert

 

Meer informatie over Once Upon A Concert op www.onceuponaconcert.nl