Wat een feest: Facédo geveltechniek ’trakteert’ LINDA.foundation op donatie

Wat een feest: Facédo geveltechniek ’trakteert’ LINDA.foundation op donatie

Sinds twee maanden is Facédo gevestigd in een eigen pand. Tijdens het grootse openingsfeest gaven zij de voorkeur aan donaties voor LINDA.foundation.
‘Wij vinden het heel fijn dat we op deze manier gezinnen kunnen steunen,’ zegt Debbie Knipping namens Facédo.
Lees ook
7 x zeg het met een kaartje van LINDA.foundation
Een heel hecht team
‘Facédo is begin 2008 heel klein en eenvoudig daadwerkelijk aan de keukentafel gestart,’ legt Debbie uit. ‘Inmiddels zijn we doorgegroeid naar een prachtig pand in Velp met een hecht team van jonge en vooral zeer enthousiaste medewerkers.’
Fijn kantoorgebouw
Het nieuwe kantoorpand voldoet aan alle wensen. Debbie: ‘Juist om die reden leek het ons een goed idee om door middel van het openingsfeest andere mensen te laten delen in de welvaart die wij door hard werken mogen beleven.’
Luxe en welvaart
Volgens Facédo zouden luxe en welvaart nooit vanzelfsprekend moeten zijn of worden. ‘Aangezien we dit bij Facédo iedere dag weer waarderen, gunnen wij dit andere mensen ook,’ zegt Debbie. En dat hebben we geweten.
Wauw
Door hun actie is er via hun actiepagina maar liefst € 3905 binnengekomen. ‘We hopen dat we door middel van onze financiële bijdrage gezinnen die er slechter voorstaan positief kunnen beïnvloeden zodat ze weer energie en moed krijgen om hun doelen te kunnen behalen.’ Facédo wil hun donateurs hartelijk bedanken voor hun giften. En natúúrlijk ook ontzettend bedankt namens LINDA.foundation.
Wil jij ook op de hoogte blijven van alles dat LINDA.foundation doet? Like ons op Facebook en volg ons op Instagram!