Ervaringsdeskundige Anneke koopt lot voor LINDA.foundation-loterij

Ervaringsdeskundige Anneke koopt lot voor LINDA.foundation-loterij

Geven is nog leuker dan krijgen: dat weet Anneke Wagensveld (52). Zij ontving in 2014 een doos met cadeaubonnen van LINDA.foundation en geeft nu terug door een lot voor de loterij te kopen.
Anneke is alleenstaande moeder van twee kinderen, zit in de schuldsanering en heeft het (nog steeds) helemaal niet breed. Toch wil ze toch wat terugdoen.
Zo belandde Anneke in de schuldsanering
Anneke: Ik weet zelf hoe geweldig het is om een onbezorgde decembermaand te hebben, dat pakken ze me nooit meer af. En daarom gun ik het gezinnen die in dezelfde situatie zitten als ik ook zo erg. Ze belandde jaren geleden in een echtscheiding en raakte haar baan in de beveiliging kwijt. Het was als alleenstaande moeder moeilijk om weer aan de slag te komen omdat de banen in de beveiliging voornamelijk nachtdiensten betreffen. Daarna ging het hard en snel bergafwaarts.
Geweldige Kerst
Nu heeft ze een bewindspersoon die haar financiën beheert. Het is voor mij nog iedere maand uitkijken wat er uitgegeven wordt, dus toen het pakket met cadeaukaarten van LINDA.foundation eind november vorig jaar binnenkwam, sprong ik echt een gat in de lucht. Mijn kinderen hebben er volop van genoten, alles is goed besteed bij de HEMA, Intertoys, C&A en Albert Heijn en samen hebben we een geweldige Kerst gehad.
Een prijsje is nooit weg
Of ze meedoet met de loterij om te winnen, antwoordt ze stellig: Nee, ik doe het echt om anderen te steunen. En lachend zegt ze erachteraan: hoewel, een leuk prijsje is natuurlijk nooit weg.