En de TUI-reis naar de Dominicaanse Republiek is gewonnen…

En de TUI-reis naar de Dominicaanse Republiek is gewonnen…

Ingrid en haar dochter Suzanne gaan binnenkort volledig verzorgd met TUI naar de Dominicaanse Republiek. Ingrid is de winnaar van de hoofdprijs van de LINDA.foundation-loterij, en compleet in de wolken met haar prijs.
En geef haar eens ongelijk. Een super-de-luxe trip naar het vijfsterrenhotel Royalton Punta Cana: wie wil dat nou niet?
LEES OOK
Studenten halen binnen 24 uur zoveel mogelijk geld op voor LINDA.foundation
ONGELOOF
We citeren Ingrid even: “Wat zeg je? Echt? De HOOFDPRIJS?? Ik? Dat meen je niet!”. Maar het is écht waar. De fantastische prijs is beschikbaar gesteld door TUI, en Ingrid en haar dochter gaan in hotel Royalton Punta Cana, dat samenwerkt met de TUI Care Foundation, gegarandeerd een mooie tijd tegemoet. Eindeloze stranden, moderne luxe, lekker eten: het is allemaal op en top vakantiegevoel.
TUI COLLECTION EXCURSIE
Voor moeder en dochter wordt er daarnaast ook nog eens een TUI Collection-excursie georganiseerd naar het eiland Saona, waar ze met een snelle James Bond-boot heen varen. Dan begint het ultieme relaxen op het prachtige witte strand. In het vissersdorp Mano Juan wordt kreeft geserveerd die een uur daarvoor is gevangen.
PAK JE KOFFERS
Veel bagage zullen Ingrid en Suzanne niet nodig hebben. De temperatuur is op de Dominicaanse Republiek tegen de 30 graden en voor handdoeken op het strand en bij het zwembad wordt gezorgd. Ingrid: “Dan hebben we mooi ruimte om wat boeken en tijdschriften mee te nemen. LINDA. zal uiteraard niet ontbreken.”
Wij wensen Ingrid en Suzanne een geweldige reis toe en willen TUI nogmaals bedanken voor het beschikbaar stellen van de prachtige prijs.