Eindstand IJsselmeervogels – SV Spakenburg: € 1.427

Eindstand IJsselmeervogels – SV Spakenburg: € 1.427

LINDA.Foundation mocht collecteren tijdens de halfjaarlijkse wedstrijd tussen de rivaliserende voetbalclubs uit Bunschoten-Spakenburg. De opbrengst: € 1.427.
Het bedrag gaat naar arme gezinnen in Bunschoten-Spakenburg.
SPORTIEF DORP
De bewoners van Bunschoten-Spakenburg zijn best wel trots dat zij niet één maar twee stadions tellen in hun kleine dorp. De inwoners kennen geen neutraliteit, er wordt verwacht dat je een partij kiest: óf je bent voor het rode tenue (IJsselmeervogels), óf voor het blauwe (SV Spakenburg). Beide clubs hebben dan ook een grote schare trouwe supporters.
SPANNENDE WEDSTRIJD
Twee keer per jaar vindt de wedstrijd tussen de twee dorpsclubs plaats. De emoties kunnen daarbij hoog oplopen, zowel bij supporters als bij de voetballers. Daarom geldt in het stadion een alcoholverbod op de wedstrijddag. Voor de wedstrijd op 12 oktober mocht de thuisspelende ploeg, VV IJsselmeervogels, traditiegetrouw bepalen voor welk goed doel er wordt gecollecteerd. Deze keer kozen zij voor LINDA.foundation. De 45e wedstrijd eindigde, na een spannende negentig minuten, met een 2-2 uitslag.
Lees ook
Golfdiva golft € 18.642 bij elkaar voor LINDA.foundation
DANK, DANK, DANK
Honderdmaal dank voor de uitnodiging van VV IJsselmeervogels om te komen collecteren. Mede door hen, de – geweldige – vrijwilligers en alle supporters hebben wij dit mooie bedrag mogen inzamelen. Met dit geld kunnen wij arme gezinnen uit het dorp een steuntje in de rug geven.
LINDA.foundation