Een zomers steuntje in de rug

Een zomers steuntje in de rug

In de zomervakantie is het een grote uitdaging voor ouders om hun kinderen te vermaken. Helemaal met een klein of zonder budget. Gelukkig heeft LINDA.foundation fijne partners die kunnen helpen.
Samen met Universal Media en Nationale-Nederlanden stelden LINDA.foundation een zomertas samen en gaf deze als verrassing aan driehonderd gezinnen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.
LINDA.FOUNDATION ZOMERTAS
De goedgevulde tas werd onder andere met behulp van Kidsweek, Action en Nivea samengesteld om de zomervakantie-uitdaging iets kleiner te maken. Zo vinden de gezinnen onder andere stoepkrijt, een koeltas, koelelementen en een Nivea Sun zonnebrand in de tas. Ook kunnen er volop spelletjes gespeeld worden door middel van een Kidsweek doeboek en een LINDA.foundation kwartetspel.
MOOIE REACTIES
De zomertassen werden in Amsterdam bezorgd door medewerkers van Universal Media. In Den Haag en Rotterdam werd dat gedaan door medewerkers van Nationale-Nederlanden. En dat leverde een hoop blije gezichten op. Bedankt Universal Media en Nationale-Nederlanden dat jullie zoveel gezinnen een zomers steuntje in de rug hebben gegeven.