Een stoel voor het goede doel

Een stoel voor het goede doel

Styliste Lonneke Nooteboom mocht voor LINDA.foundation haar eigen Basiclabel fauteuil ontwerpen.
En dit jaar gaat de opbrengst naar LINDA.foundation.
VRIENDIN VAN DE FOUNDATION
 Lonneke draagt de LINDA.foundation sinds jaren een heel warm hart toe en zet zich hier graag voor in. Zij hoefde dan ook niet lang na te denken toen zij door LINDA.foundation werd gevraagd om een unieke fauteuil te ontwerpen voor dit goede doel.
DE STOEL
Lonneke Nooteboom heeft de fauteuil ontworpen volgens de unieke ‘Lonneke Methode’ zodat het in ieder interieur past. Lonneke: “Het is een basic item waarvoor ik een onwijs mooie, dik geweven stof heb gekozen mét een key-piece kussentje.” Dit is nou de perfecte stoel voor overal in huis: in je slaapkamer, de hal, woonkamer, kleedkamer. Ook zit hij heel lekker en is mega knap

LINDA.foundation

WIL JE HEBBEN
De stoel is vanaf nu te koop via basiclabel.nl. Er is een beperkte oplage gemaakt, dus wees er snel bij. Basiclabel staat bekend om haar unieke woonformule en met deze samenwerking willen zij dan ook een steentje bijdragen aan gezinnen die het financieel heel moeilijk hebben.
DANK
Basiclabel, Lonneke Nooteboom en LINDA.foundation hopen met de verkoop van deze fauteuil een heel mooi bedrag op te halen, zodat we in december veel extra gezinnen een cadeaupakket kunnen geven. Wat een fijne samenwerking. Hartelijk dank aan iedereen die een fauteuil koopt.

LINDA.foundation