EEN GESLAAGDE ZOMERSALE VOOR LINDA.FOUNDATION

EEN GESLAAGDE ZOMERSALE VOOR LINDA.FOUNDATION

Gallery SeventySix heeft zich dit jaar wederom opnieuw ingezet voor LINDA.foundation.

Niet alleen werd er geld opgehaald door middel van een vintage sale, ook mochten gezinnen – geselecteerd door LINDA.foundation – gratis een dagje komen shoppen uit de overgebleven kleding.

 

ZOMERSALE

De pop-up store Gallery SeventySix organiseerde afgelopen april een geweldige zomersale in Amsterdam Zuid. Bezoekers konden hier komen shoppen uit niet of nauwelijks gedragen kleding, schoenen, tassen en accessoires van prachtige merken zoals Céline, Liu Jo en Zadig&Voltaire.

Na afloop hadden bezoekers niet alleen prachtige fashion items, ook steunden ze met hun aankoop automatisch gezinnen die het financieel heel zwaar hebben. Een deel van de verkoopopbrengsten gaat namelijk naar de LINDA.foundation.

 

GRATIS OUTFITS SCOREN

De zomersale werd afgesloten met een speciale dag waarop meer dan dertig financieel kwetsbare gezinnen uit Amsterdam, uitgenodigd door de LINDA.foundation, gratis kledingitems mochten uitzoeken van de overgebleven kleding.

 

DANK JULLIE WEL

Heel veel dank aan de organisatoren van de sale, de inbrengers die hun kleding hebben gedoneerd én natuurlijk alle bezoekers.