Doel van Miss Beauty of the Netherlands bijna behaald

Doel van Miss Beauty of the Netherlands bijna behaald

De finalisten van Miss Beauty 2021 hebben bijna het enorme bedrag van 100.000 euro opgehaald. Voor het derde jaar op rij zetten de finalisten van Miss Beauty of the Netherlands zich in voor de LINDA.foundation.
De teller staat momenteel op meer dan 95.000 euro.
LEUKE ACTIES
Er zijn al veel leuke acties georganiseerd door de in totaal 36 finalisten. Een greep uit de vele acties: spijkerjasjes customizen en verkopen, lege flessen inzamelen en eigen gemaakte gezouten caramel verkopen.
KINDERBOEK ‘BE HAPPY’
De drie Friese Missen Alysha, Zana en Suzette zijn de afgelopen tijd wel heel creatief geweest: zij hebben een kinderboek uitgebracht. Het kinderboek heet ‘Be Happy’ en bestaat uit lees- en luisterverhalen voor kinderen vanaf 7 jaar. Het boekje bestaat uit 80 pagina’s, is voorzien van prachtige illustraties en kost 10,- euro. De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan LINDA.foundation. Het boekje kan je bestellen door een mail te sturen aan zanaudo@gmail.com.
LANDELIJKE FINALE
Op zaterdag 28 augustus 2021 vindt de landelijke finale plaats. Na een bijzonder jaar vanwege Corona worden dan de nieuwe Miss Beauty, Miss Teen en Miss Intercontinental of the Netherlands 2020/2021 gekozen. Daarom willen wij alle finalisten heel veel succes wensen.