Doe ook mee aan de Intertoys-actie voor LINDA.foundation

Doe ook mee aan de Intertoys-actie voor LINDA.foundation

Een geweldige Intertoys-actie: de speelgoedketen roept dit najaar al haar klanten op om hun ‘kaartje’ bij te dragen in de vorm van een donatie met hun Intertoys-cadeaukaart. De actie is opgezet voor LINDA.foundation.
Speciaal voor LINDA.foundation heeft Intertoys een donatiepagina opgezet via Intertoys.nl.
MOOIE INTERTOYS-ACTIE
Via de donatie-pagina op Intertoys.nl kan de klant het huidige saldo van de cadeaukaart controleren en vervolgens een bedrag naar keuze doneren. Dit kan ook een kadokaart van een aantal jaren geleden zijn.
UNIEKE QR-CODE
Naast de speciale donatiepagina, maakt Intertoys het ook mogelijk om zelf een bedrag te doneren via een QR-code. Deze QR-code is bijvoorbeeld te vinden in het Intertoys speelboek. In dit boek kun je onbeperkt bladeren door de nieuwste games en het tofste speelgoed. Deze is dan ook ideaal om de verlanglijstjes voor de feestdagen mee aan te vullen.
Ben je niet in het bezit van een Intertoys speelboek? Klanten kunnen aan de kassa bij alle Intertoys-winkels een A5-kaart met uitleg én QR-code ontvangen.
FIJNE FEESTDAGEN
De volledige opbrengst – bestaande uit losse donaties en het resterende tegoed van de cadeaukaart – gaat rechtstreeks naar LINDA.foundation. Hiermee hoopt Intertoys dit jaar nóg meer gezinnen fijne feestdagen te wensen. “Wij zijn ontzettend blij dat wij de samenwerking met LINDA.foundation op deze manier kunnen uitbreiden en hopen wederom een grote cheque te kunnen overhandigen aan LINDA.foundation”, aldus Eddy Assies, CEO bij Intertoys.
Wij willen Intertoys en alle donateurs alvast heel hartelijk danken voor deze mooie kerstgedachte.
Heb jij nog een Intertoys cadeaukaart? Dan kun je het resterende tegoed van jouw kaart doneren via deze link. De actie loopt tot en met vrijdag 31 december.