Deze mensen rennen de Dam tot Damloop voor de LINDA.foundation

Deze mensen rennen de Dam tot Damloop voor de LINDA.foundation

Op 23 september gaan fanatieke hardlopers – en beginners die van een uitdaging houden – de Dam tot Damloop rennen om geld op te halen voor LINDA.foundation.
|
Alle lopers van team LINDA.foundation voeren actie via hun persoonlijke actiepagina om zoveel mogelijk sponsorgeld binnen te halen. Wat zijn we trots op die kanjers. Jij toch ook? Bekijk hier een overzicht van de verschillende acties en help een handje mee door ze te sponsoren:
SPORTIEVE FAMILIE JONGMAN
Familie Jongman LINDA.foundation
Dit jaar zal Jamie samen met haar vader Jan deelnemen aan de Dam tot Damloop. Dat deze twee sportieve genen hebben, dat is een ding dat zeker is. Ze nemen als gezin vaker deel aan runs en vader en moeder hebben de kleding- en sportzaak Klif18 op Urk. Maar de Dam tot Damloop wordt extra bijzonder, want Jamie is stagiaire geweest bij de LINDA.foundation. Jamie en Jan, jullie zijn kanjers. Naar de teampagina van Jamie en Jan.
SPONSOR MATTIJS
Sponsor Mattijs LINDA.foundation
Mattijs van Doorn: ‘Met drie gezonde kinderen die in goede en gelukkige omstandigheden opgroeien besef ik me meer dan eens dat we bevoorrecht zijn. Help mij mee om andere kinderen die het net iets moeilijker hebben ook een portie geluk te geven. Ik vind het heerlijk om te lopen en als ik dan ook nog een steentje kan bijdragen aan dit goede doel verwacht ik op 23 september te vliegen over het parcours. Steun mij om een mooie tijd neer te zetten en steun vooral de kinderen in Nederland.’ Bekijk hier zijn actiepagina.
INGRID GAAT HET HALEN
Ingrid LINDA.foundation
Ingrid Rodink heeft een doel: voor haar 50ste heeft ze de Dam tot Dam gelopen. ‘En dat gaat lukken want op 23 september ben ik 49. Ik hou van hardlopen, het maakt mij blij. Ieder jaar werd ik als toeschouwer geraakt door de gezichten van de lopers waaraan je kan zien dat die 16,1 kilometer lang zijn. Toch is er voor iedereen een reden om die eindstreep te willen halen en dit jaar is voor mij is dat de LINDA.foundation. Elk kind verdient cadeautjes en iedereen zou zo af en toe een feestje moeten kunnen vieren. Daar ga ik de eindstreep voor halen. Ik hoop dat ook jij wilt bijdragen aan dit mooie doel.’ Naar haar actiepagina.
WHO RUN THE WORLD? DE EVA’S
Eva's LINDA.foundation
Op 23 september zullen Eva & Eva aan de startlijn staan van de Dam tot Damloop. Hun belangrijkste reden is om zich op die manier in te zetten zodat ze voor even de zorgen kunnen laten verdwijnen van kinderen die in financiële armoede opgroeien en hun ouders. ‘Maar dat niet alleen, we hebben nog twee andere redenen om deel te nemen, namelijk de eerste is om onze onderkin eraf te rennen en de tweede is om ook onze dubbele onderkin eraf te rennen.’ Meiden zet ‘m op het gaat jullie lukken. Steun hier de Eva’s.