Deze helden rennen de NN Marathon Rotterdam voor LINDA.foundation

Deze helden rennen de NN Marathon Rotterdam voor LINDA.foundation

Op 6 en 7 april vindt de NN Marathon Rotterdam plaats, waarbij verschillende fanatieke hardlopers rennen om geld op te halen voor LINDA.foundation.
Via hun eigen actiepagina proberen deze mensen zoveel mogelijk geld binnen te halen. En omdat wij dit hartstikke tof vinden, zetten we ze graag even in het zonnetje.
ZO MOEDER, ZO ZOON
Wendy (42) woont in Alkmaar en legt uit waarom ze meedoet: ‘’Ik heb ook tijden gehad dat ik niet at, zodat mijn kind wel kon eten. Ik spaarde tandpasta en douchegel uit om maar genoeg te hebben voor de rest van de maand. Tegenwoordig heb ik het financieel wel heel goed. Daarom heb ik ons opgegeven om de Kidsrun te lopen voor de LINDA.foundation. Om mijn zoon iets bij te brengen en tegelijkertijd iets te doen voor de kinderen die het zo hard nodig hebben.’’ Wendy en Jimmy (8)  hebben al een prachtig bedrag opgehaald. Wil jij deze fanatieke moeder en zoon steunen?
Naar de actiepagina van Wendy en Jimmy.
LET’S DO THIS
In minder dan 30 dagen staat Janet Knipmeijer aan de start van de Hart Loop Challenge tijdens de NN-marathon Rotterdam. Naast haar reguliere trainingen probeert ze, met behulp van een trainingsschema, straks fit aan de start te verschijnen.
Janet NN Marathon Rotterdam
Janet vertelt: ‘’Door mijn eigen ervaringen in het begeleiden van een groot gezin in financieel moeilijke situatie weet ik hoe fijn het voor deze gezinnen is om een steuntje in de rug te krijgen.’’ Ze heeft inmiddels al een partner in crime gevonden waarmee ze de strijd is aangegaan wie het meeste sponsorgeld zou ophalen. Steunen jullie Janet?
Naar de actiepagina van Janet.
MEELOPEN?
Is 42 km net een brug te ver, maar klinkt 10 km rennen voor LINDA.foundation wel goed? Meld je dan aan via actie@lindafoundation.nl met onderwerp: ‘Ik wil meelopen voor LINDA.foundation.’
MEER INFORMATIE
Via www.actievoorlindafoundation.nl kan iedereen doneren. Je kunt doneren aan de gehele actie, een team of aan een persoon.