DE LIEVE MENSEN ZIJN MET MEER: ANONIEME GULLE GEVER BETAALT TRIP NAAR LONDEN VOOR MOEDER EN DOCHTER

DE LIEVE MENSEN ZIJN MET MEER: ANONIEME GULLE GEVER BETAALT TRIP NAAR LONDEN VOOR MOEDER EN DOCHTER

Een anonieme LINDA.-lezeres heeft een trip naar Londen betaald voor een moeder en dochter uit Grootebroek.

De gulle gever kwam op het idee nadat zij het schrijnende verhaal las van Beau (22) uit de portretgalerij in LINDA.197.

‘DROOM VAN REISJE NAAR LONDEN’

In LINDA.197 vertelt Beau heel open en eerlijk over haar thuissituatie. Samen met haar moeder en jongere tweelingbroer en -zus woont ze in Grootebroek. Ze zijn een heel hecht en warm gezin, maar tegelijkertijd zijn er altijd geldzorgen. Rondkomen doen ze van 60 euro per week en de helft van het inkomen van Beau gaat naar de bewindvoerders van haar moeder. Haar droom: een eigen auto en een reisje naar Londen.

ANONIEME GULLE GEVER

Een LINDA.-lezeres – die graag anoniem wil blijven, ook richting Beau en haar moeder – leest dit verhaal en wil het gezin graag een hart onder de riem steken. Via de LINDA.foundation lukt het de lezeres om de reis voor het gezin werkelijkheid te maken.

Deze lieve LINDA.lezeres, die zelf in Londen woont, heeft ook musicalkaartjes geboekt, restaurants gereserveerd en zakgeld meegegeven.

Op vrijdag 16 september wordt de droom van Beau werkelijkheid: samen met haar moeder reist ze af naar Londen om een weekend te genieten van alles wat de stad te bieden heeft en om voor het eerst naar het buitenland te gaan met z’n tweetjes.

De moeder schrijft de lezer: “Wij kunnen niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar we zijn. Ik heb Beau zelden zo gelukkig gezien. Dankzij u hebben wij herinneringen gemaakt die niemand ons ooit afneemt. Duizendmaal dank.”

OVER LINDA.FOUNDATION

LINDA.foundation helpt kwetsbare arme gezinnen met kinderen in Nederland. De gezinnen ontvangen net voor de feestmaanden een set cadeaukaarten waarmee zij producten kunnen kopen bij Albert Heijn, HEMA, H&M en Intertoys. De LINDA.foundation garandeert dat ten minste 100 procent van de donaties ten goede komt aan de doelgroep, doordat de kosten van de stichting volledig worden betaald door Linda de Mol en Mood for Magazines B.V.