De Hypotheker trakteert werknemers op loten voor LINDA.foundation-loterij

De Hypotheker trakteert werknemers op loten voor LINDA.foundation-loterij

De Hypotheker bestaat 30 jaar en daarom heeft de directie iedereen op het zomerfeest afgelopen juni getrakteerd op een lot van de LINDA.foundation-loterij. Dát is nog eens een goed idee.
Met deze sympathieke actie maken de ruim 500 werknemers van De Hypotheker kans op een mooie zomerse prijs.
Extra steun in de rug
Op de foto zie je directievoorzitter Arjan Bons, hij maakte de verrassing bekend tijdens het zomerfeest. En er werd geweldig op gereageerd. En ook wij zijn heel blij, want met de inkomsten van de loterij kan de LINDA.foundation dit jaar nóg meer gezinnen met kinderen een fijn steuntje in de rug bieden tijdens de decembermaand.
Nog een gave actie: ontwerpwedstrijd donatiebox
De Hypotheker heeft trouwens nóg een leuke actie voor de foundation op touw gezet. De vestiging in Maastricht heeft een ontwerpwedstrijd voor scholieren georganiseerd voor de LINDA.foundation-donatiebox. Daarmee gaan de kinderen bij familie en vrienden langs om donaties te vragen. De ontwerpen zijn prachtig geworden en de dertig dozen staan tentoongesteld in de vestiging van de Hypotheker in Maastricht.
Workshop door professionele kunstenaar
Een jury zal de winnaar uitkiezen en een prijs uitreiken voor de mooiste donatiebox. En nog mooier: alle kinderen ontvangen voor hun deelname aan deze actie een workshop door een professionele kunstenaar.
We kunnen je hulp goed gebruiken
Vind jij LINDA.foundation nou ook een fijne stichting waar je je hard voor wilt maken? Help mee en kom in actie. We zijn heel blij met je donatie.  Meer informatie vind je hier.