De goede voornemens van Linda de Mol

De goede voornemens van Linda de Mol

Linda de Mol heeft twee goede voornemens voor 2016: meer rust nemen en afvallen. Maar de 51-jarige presentatrice weet niet hoeveel daarvan terechtkomt.
Donderdag, 31 december 2015, 16:50 uur
Met dat laatste gebeurt eigenlijk altijd het omgekeerde, vertelde Linda woensdag in RTL Boulevard.
Jaartje ouder, kilootje zwaarder
Ik neem me voor om af te vallen en aan het einde van het nieuwe jaar ben ik weer een kilo zwaarder. Dus misschien moet ik me gewoon eens voornemen om aan te komen, grapt ze in het entertainmentprogramma.
Trots op goed doel
Ook deelde het boegbeeld van RTL4 nog even hoe trots ze is op haar LINDA.foundation. Ik vind het heel leuk om te zien dat we zo groeien. We zijn begonnen met 1000 gezinnen, vorig jaar 2000 en dit jaar 2500 gezinnen. Dus dat zijn bijna 10.000 mensen die je dan een hele fijne feestmaand geeft én een appeltje voor de dorst voor daarna.
Het maakt een wezenlijk verschil
Zo’n doosje met voor € 600 aan bonnen om boodschappen te doen, kleding te kopen en de kerstdagen een beetje feestelijk aan te kunnen kleden, maakt zo’n wezenlijk verschil, zegt Linda. Ik denk dat het mooiste wat ik las in al die reacties was: ‘Ik krijg altijd buikpijn als ik denk aan de feestdagen, maar door dat we dit doosje hebben gekregen zijn die stress en die zorgen gewoon een paar maanden weg’. Dat is heel erg leuk om te doen, besluit Linda. Daar zet ik me met alle liefde voor de volle honderd procent voor in.