DANKJEWEL, MISS BEAUTY OF THE NETHERLANDS

DANKJEWEL, MISS BEAUTY OF THE NETHERLANDS

Jaarlijks zetten de provinciale en nationale finalisten van Miss Beauty of the Netherlands zich in om geld in te zamelen voor de LINDA.foundation. 

 

De afgelopen vijf jaar hebben zij maar liefst €344.673 euro ingezameld.

DE LEUKSTE MISSVERKIEZING VAN NEDERLAND

Miss Beauty of the Netherlands is de grootste en leukste missverkiezing van Nederland, met twaalf provinciale voorverkiezingen en provinciale missen. Elk jaar strijden tientallen talentvolle deelnemers om de titel Miss Beauty of the Netherlands (19 t/m 27 jaar) en Miss Teen of the Netherlands (15 t/m 18 jaar). Tijdens het maandenlange traject ontwikkelen de deelnemers zich tot zelfbewuste en zelfverzekerde powervrouwen.

DE FINALE

De finale van Miss Beauty of the Netherlands vond dit jaar plaats op zaterdag 2 juli. Merel Hendriksen en Floortje Timmer zijn gekroond tot de nieuwe Miss Beauty en Miss Teen of the Netherlands 2022. Jill van de Wiel mag zich, als 3e runner up, Miss Charity 2022 noemen.

DANKJEWEL

Op maandag 19 september heeft Linda de Mol de drie Missen persoonlijk mogen bedanken. Dankzij de inzet van alle finalisten, de organisatie, de sponsoren en natuurlijk alle donateurs kunnen wij in december maar liefst 230 extra gezinnen blij maken met een cadeaupakket. Daarom, ook namens de gezinnen: heel veel dank.

MELD JE AAN VOOR MISS BEAUTY OF THE NETHERLANDS 2023

Wil jij ook stralen op een groot podium en ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring? Meld je dan nu aan voor Miss Beauty of the Netherlands 2023. De eerste castingdag voor het nieuwe seizoen gaat in oktober van start.

Dankjewel, Miss Beauty of the Netherlands