CPG Diva’s geven concert voor de LINDA.foundation

CPG Diva’s geven concert voor de LINDA.foundation

De CPG Diva’s organiseren op 13 december een benefietconcert voor de LINDA.foundation in club Villa Thalia te Rotterdam.
Zaterdag 28 november 2015, 15:25
De vrouwen van CPG zijn bekend van de Nederlandse versies van de musicals The Lion King, Aïda, Daddy Cool, The Wiz en Dreamgirls.
Warm hart toedragen
We hebben gekozen voor de LINDA.foundation, omdat wij deze stichting een warm hart willen toedragen
, zeggen de vrouwen. Toen wij hielpen met het inpakken van de 2.500 pakketten die de LINDA.foundation doneert aan arme, Nederlandse gezinnen, realiseerden wij ons hoe blij deze mensen hiermee zullen zijn. En hóe fijn is het dat wij met onze grootste passie, namelijk zingen, een bijdrage kunnen geven aan deze stichting.
Optredens
Tijdens het benefietconcert zullen onder andere Shary-An (bekend van The Voice Of Holland), Linda Wagenmakers (Miss Saigon) Diva May Day (dj), Robin Pors en Kim Sasabone (Venga Boys), Martin & Marielle (Winnaars Beat the Best) en Rachel Kramer (Starmaker/K-otic) ook op het podium staan. Het hele spektakel wordt gepresenteerd door cabaretier Martijn Koning.
Dit mag je niet missen! De gehele opbrengst van deze avond wordt gedoneerd aan de LINDA.foundation. Kaarten voor het benefietconcert zijn hier verkrijgbaar.