‘Collecteer’ digitaal vanuit je luie stoel voor LINDA.foundation

‘Collecteer’ digitaal vanuit je luie stoel voor LINDA.foundation

Op 17 oktober is het de Dag van de Armoede. En daarom start de LINDA.foundation ook dit jaar weer met de Digitale Collectebus.
Collecteren doe je in dit geval niet van deur tot deur, maar gewoon thuis vanuit je luie stoel.
LEES OOK
Linda de Mol neemt Majoor Bosshardtprijs in ontvangst voor LINDA.foundation
OPGROEIEN IN ARMOEDE
Een op de negen kinderen in Nederland groeit op in Armoede. LINDA.foundation geeft deze gezinnen een heel fijn steuntje in de rug zodat zij heel even wat minder zorgen hebben en mee kunnen doen met gewone dingen als het vieren van een verjaardag, Sinterklaas of Kerst.
HELP JIJ MEE?
Heel graag. Hoe meer collectanten, hoe meer geld opgehaald wordt en hoe meer gezinnen wij onvergetelijke feestdagen kunnen bezorgen. Van elke € 500 aan donaties kunnen wij één gezin het cadeaukaartenpakket ter waarde van ruim € 600 geven. Het zou fantastische zijn als iedereen die gaat collecteren minimaal € 500 ophaalt en daarmee één gezin steunt.
DE DIGITALE COLLECTEBUS
En dat collecteren doe je dus gewoon vanuit huis. Via deze link start je heel gemakkelijk een digitale collectebus. Voeg een leuke foto en je motivatie waarom je voor LINDA.foundation collecteert toe.
DEEL JE COLLECTEBUS MET HÉÉL VEEL MENSEN
Via Facebook, Instagram en LinkedIn deel je jouw collectebus met al je vrienden, familie en collega’s en de donaties komen dan bijna vanzelf binnen. Je kunt zelf volgen wie iets in jouw collectebus doet.