Charity battle KLM Open brengt €27.500,- op voor LINDA.foundation

Charity battle KLM Open brengt €27.500,- op voor LINDA.foundation

Negen bekende Nederlanders én sporters speelden afgelopen zaterdag een spannende golfwedstrijd voor team LINDA.foundation. En daarmee haalden ze een spetterend bedrag op.
Onder aanvoering van captain Jeroen Rietbergen heeft het team € 27.500 opgehaald tijdens de Charity Battle van het KLM Open.
LEES OOK
Linda de Mol schenkt laptops aan scholieren namens LINDA.foundation
NOG EEN BEKEND GEZICHT
De wedstrijd werd gespeeld tegen het team van Fonds Gehandicaptensport onder leiding van Toine van Peperstraten. Ondanks wat spatjes regen in de ochtend werd het een prachtige golfdag op The Dutch.
GEFELICITEERD FONDS GEHANDICAPTENSPORT
Er waren twee speciale activiteiten: op hole 8 konden de golfers bij LINDA.foundation een stuk touw kopen om hun slag tot 10 meter mee te verlengen onder het motto ‘met geld wordt alles in het leven gemakkelijker’ en op hole 14 werd de strijd aangegaan met paragolfer Monique Kalkman. De Charity Battle eindigde in een gelijkspel, waarbij uiteindelijk Fonds Gehandicaptensport de winnaar werd op basis van onderling behaalde ‘ups’.KLM Charity Battle - Team LINDAfoundation
BALLETJE SLAAN NAMENS LINDA.FOUNDATION
Voor de oproep van de LINDA.foundation wild card hebben wij bijna 150 reacties ontvangen. De gelukkige winnaar was Ronny Smid uit Hoogezand Sappemeer, die er heel wat reistijd voor over had om te golfen voor Team LINDA.foundation. Ronny was opgegeven door zijn vriendin die hem de deelname van harte gunde en door deze sympathieke motivatie was de keuze snel gemaakt. En hij heeft zijn partij gewonnen ook nog.
LEES OOK
Studenten halen binnen 24 uur zoveel mogelijk geld op voor LINDA.foundation
DANK, DANK, DANK
Wat een geweldige dag met een geweldig bedrag voor LINDA.foundation. Heel veel dank aan KLM, ING, TIG Sports, golfers en de gulle gevers van alle veilingkavels. De kopers van de veilingkavels: bedankt voor jullie steun. En dank je wel Fokke & Sukke, voor de hilarische en originele tekening over golf die wij mochten inbrengen voor de veiling.
SCOOR NOG SNEL EEN KAARTJE
Met deze opbrengst kunnen wij maar liefst 55 gezinnen in december een heel fijn steuntje in de rug geven. Het KLM Open vindt plaats van 14 tot en met 17 september op The Dutch. Wil jij Joost Luiten aanmoedigen bij de verdediging van zijn titel? Bestel dan hier je kaarten.