Centralpoint schenkt welkomstcadeau nieuw bedrijfspand aan LINDA.foundation

Centralpoint schenkt welkomstcadeau nieuw bedrijfspand aan LINDA.foundation

ICT-leverancier Centralpoint is verhuisd naar een nieuw pand en daar hoort natuurlijk een openingsfeest bij – inclusief een cadeau voor LINDA.foundation.
Alle gasten konden een schenking doen aan het goede doel van Linda de Mol.
Lees ook
Lege LINDA.foundation-kleden tonen contrast arm en rijk tijdens Koningsdag
Nieuw jasje
Centralpoint is in vijftien jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste zakelijke ICT-leveranciers in Nederland. En aangezien ze uit hun jasje groeiden, zijn de ongeveer honderd medewerkers onlangs verhuisd naar een prachtig nieuw pand in Amstelveen. De opening werd gevierd met relaties die hebben bijgedragen aan de opbouw van het bedrijf.
Donatie aan LINDA.foundation
Zó sympathiek: op de uitnodiging werd gevraagd om geen cadeaus mee te nemen, maar een schenking te doen aan LINDA.foundation. “Omdat de kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen van hun ouders, maar er wel onder lijden, willen wij ze een steuntje in de rug geven”, legt CEO Brian Speelman uit.
Gevestigd in Amstelveen
En zo opende de burgemeester van Amstelveen, Mirjam van ’t Veld, op 2 mei het nieuwe kantoor van Centralpoint. Daarbij onthulde zij eveneens het bedrag dat geschonken is aan LINDA.foundation: maar liefst 7.010 euro. Dit geld zal LINDA.foundation besteden aan gezinnen in de gemeente Amstelveen.
Wil jij ook op de hoogte blijven van alles dat de LINDA.foundation doet? Like ons op Facebook en volg ons op Instagram.