Bied mee op top kledingstukken van (o.a.) Yara Michels en zangeres Maan

Bied mee op top kledingstukken van (o.a.) Yara Michels en zangeres Maan

Yes, je leest het goed: je kan bieden op toffe kledingstukken van je favoriete influencers. Het geld dat we met deze veiling ophalen gaat naar de LINDA.foundation.
We willen hiermee bakken geld ophalen om ook dit jaar duizenden gezinnen blij te maken. Doe je mee? Breng dan hier een bod uit.
WAT DOET DE LINDA.FOUNDATION DAN?
De LINDA.foundation steunt kinderen die opgroeien in armoede. Die nooit een nieuwe jas krijgen. Geen cadeautje voor Sinterklaas. Geen traktatie op school als ze jarig zijn. De LINDA.foundation bezorgt deze gezinnen in november een doos vol cadeaubonnen van o.a. C&A, HEMA en Albert Heijn, zodat er even onbezorgd kan worden genoten van zaken die voor anderen heel normaal zijn.
WAAR KAN IK OP BIEDEN?
En dan is het nu tijd om de eerste topitems te tonen. Let op: volgende week sluit deze veiling en verschijnen er vier nieuwe producten van andere influencers.
YARA MICHELS
Onze eigen LINDA.meiden-hoofdredacteur Yara Michels stelt haar te gekke luipaardjas van Baum und Pferdgarten beschikbaar. Breng hier je bod uit.
LINDA.meiden LINDA.foundation veiling
MAAN DE STEENWINKEL
Zangeres Maan heeft het shirt vaak gedragen tijdens haar optredens, dus wij weten zeker: hiermee steel jij hoe dan ook de show. Breng hier je bod uit.
LINDA.meiden LINDA.foundation veiling
XELLY CABAU VAN KASBERGEN
Het playsuit van Xelly Cabau van Kasbergen is door de franjes over het hele pak echt een parel voor in je kledingkast. Breng hier je bod uit.
LINDA.meiden LINDA.foundation veiling
CELESTE (CELMATIQUE)
Dit prachtige oversized pak van H&M is gedragen door Celeste en is hoe dan ook de perfecte toevoeging aan je garderobe. Breng hier je bod uit.
LINDA.meiden LINDA.foundation veiling
Geen item kunnen bemachtigen? Check volgende week nog een keer deze speciale veilingspagina, want dan verschijnen er weer vier nieuwe kledingstukken.