Betjeman & Barton Theekopers organiseren heerlijke hight tea voor de LINDA.foundation

Betjeman & Barton Theekopers organiseren heerlijke hight tea voor de LINDA.foundation

Iedere donatie aan LINDA.foundation wordt héél erg gewaardeerd, maar soms springt er een actie tussenuit. Zo ook dit initiatief.
Afgelopen week was dat een bijzondere donatie van Marion van den Blik namens Betjeman & Barton Theekopers.
MEER OVER DIT BEDRIJF
Dit zijn twee winkels gevestigd in Den Haag die, via hun groothandel, door het hele land thee leveren aan horecabedrijven. Jaarlijks wordt voor de klanten van de twee theewinkels in Den Haag een ‘Speciale Lazy Sunday Afternoon Tea’ georganiseerd. Dit is een viergangenlunch met bijpassende thee uit het assortiment. Inmiddels is het een traditie geworden om tijdens deze middag een loterij te houden voor het goede doel.
ALTIJD PRIJS
Ieder jaar worden er spullen overgehouden uit de opruiming, waar vervolgens prijzen van gemaakt worden die tijdens de loterij verloot worden. Op deze manier kan iedereen die dag met een prijs naar huis gaan. Ook de leveranciers zorgen tijdens dit moment voor mooie producten, die vervolgens als hoofdprijs worden verloot.
HOOGSTE OPBRENGST OOIT
Nadat de medewerkers hadden aangekondigd dat het goede doel ditmaal de LINDA.foundation zou zijn, bleek de opbrengst nog nooit zo hoog. De opbrengst was maar liefst € 1500.
BLIJ OM EEN STEENTJE BIJ TE DRAGEN
Betjeman & Barton Theekopers liet ons weten: ‘Wij vinden de LINDA.foundation een mooi doel, omdat wij ook kind zijn geweest en ons kunnen voorstellen hoe het is als heel veel ‘gewone’ dingen niet meer zo gewoon zijn voor kinderen. Wij zijn blij een steentje te kunnen bijdragen.’