Betaalplatform Adyen verzamelt € 12.820 voor gezinnen

Betaalplatform Adyen verzamelt € 12.820 voor gezinnen

Betaalplatform Adyen haalde maar liefst € 12.820 op voor de LINDA.foundation op hun eerste grote klantenevenement in Nederland. Met dit bedrag kunnen we 25 gezinnen een onvergetelijke Kerst geven.
De kans is groot dat jij – misschien wel dagelijks – een betaling met Adyen doet, maar niet altijd even bewust.
ADYEN
Adyen verzorgt het betalingsverkeer van zo’n beetje alle grote webshops en winkels in Nederland en heel veel andere landen. Daarom zijn wij, LINDA.foundation, ontzettend trots om het goede doel te zijn van hun eerste grote klantenevenement in Nederland.
EEN BEETJE GELUK
Tijdens het evenement vertelden sprekers over hoe ze Adyen hebben laten groeien: “Alles begint met een goed idee. Maar je komt nergens zonder geloof in je product, goede mensen, een bedrijfscultuur die inspireert en het maximale uit medewerkers haalt. En een beetje geluk hebben we allemaal nodig.” Dat laatste is wat de gezinnen van LINDA.foundation nou net niet hebben. Daarom was het verhaal van directeur Jocelyn Nassenstein (foto hierboven) over armoede in Nederland voor veel aanwezigen een eyeopener.
Lees ook
Eindstand IJsselmeervogels – SV Spakenburg: € 1.427 voor LINDA.foundation
INZAMELING
Gasten konden met een speciale pas drankjes betalen, muziek aanvragen en foto’s maken in de photobooth. Het totaal van deze betalingen – die werden bijgehouden op een scorebord – is door Adyen aan LINDA.foundation gedoneerd. Dit originele idee leverde het geweldige bedrag van € 12.820 op. Bedankt Adyen, én alle bezoekers die behoorlijk royaal aan het spenderen waren met hun pas voor een zo hoog mogelijke donatie. Met dat bedrag kunnen we 25 gezinnen onvergetelijke feestdagen bezorgen.