Bestel in het LINDA.foundation restaurant en bezorg arme gezinnen fijne feestdagen

Bestel in het LINDA.foundation restaurant en bezorg arme gezinnen fijne feestdagen

Bestel je regelmatig eten? Dat kan nu éxtra goed smaken. Bij elke bestelling die je in het LINDA.foundation restaurant van Deliveroo doet, kun je een donatie doen aan de LINDA.foundation.
Zo stil jij je trek, maar zorg je ook dat gezinnen die het financieel zwaar hebben fijne feestdagen tegemoet gaan.
LINDA.FOUNDATION RESTAURANT
Tijdelijk vind je, als je op ‘LINDA’ zoekt op de website of in de app, het LINDA.foundation restaurant. Daar kun je geen eten bestellen, maar wel een donatie doen aan de foundation. Je kan zelf het bedrag kiezen dat je wil schenken en deze wordt vervolgens in je winkelmand geplaatst. Afrekenen, en klaar. Honderd procent van de donatie gaat naar de foundation.
ONBEZORGDE FEESTDAGEN
Eén op de negen kinderen leeft in Nederland in armoede. Men verwacht dat dit aantal door de coronacrisis alleen maar zal stijgen. Kinderen van deze gezinnen kunnen niet rekenen op onbezorgde feestdagen met cadeaus en uitgebreide diners. Gelukkig zijn er veel acties, zoals deze, om gezinnen in financiële nood te helpen. Deliveroo vult het opgehaalde bedrag aan tot vijfduizend euro. Indien er meer wordt gedoneerd, doen ze zelfs nog een extra duit in het zakje.