Benefietdiner Nyenrode brengt 23.440 euro op voor de LINDA.foundation

Benefietdiner Nyenrode brengt 23.440 euro op voor de LINDA.foundation

Op zaterdag 16 januari vond het eerste benefietdiner uit de geschiedenis van landgoed Nyenrode plaats. Er werd opgetreden door grote namen uit ‘de showbizz’: Patty Brard, Jochem van Gelder en Guido Spek. 
Vrijdag 22 januari 2016, 16:30 uur
Het initiatief voor het benefietdiner kwam van de drie studentes Sanne Wentzel, Jorieke Roerink en Hilde Steyers.
Voorbereiding
Het drietal heeft de avond maandenlang voorbereid. Het doel: een spetterend evenement neerzetten voor de LINDA.foundation om geld op te halen voor gezinnen in Nederland die in armoede leven.
Fantastisch bedrag
De ruim tachtig gasten konden genieten van een heerlijk vijfgangendiner met wijnarrangement. En de avond is mede mogelijk gemaakt door Zuivelhoeve, Avex en Vineyard. De sfeer zat er goed in en de veiling, van onder andere een Polo Clinic, collegereeks Leiderschap (aan Nyenrode) en een kookworkshop bij Restaurant Treeswijkhoeve heeft het indrukwekkende bedrag van 23.440 euro opgeleverd.
Vijftig gezinnen blij maken
De LINDA.foundation kan daarmee bijna vijftig gezinnen een heel fijn steuntje in de rug bieden. Petje af voor het organiserend comité met het hart op de juiste plek: Sanne Wentzel, Jorieke Roerink en Hilde Steyers. Wat een prachtig bedrag. Dank jullie wel!