Barry Atsma steunt Vivians Dam tot Damloop voor LINDA.foundation

Barry Atsma steunt Vivians Dam tot Damloop voor LINDA.foundation

Op 20 september lopen 100 mensen de Dam tot Damloop om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor LINDA.foundation. Onder hen hardloopgek Vivian Schot. En zij heeft een wel héél bijzondere supporter.
Niemand minder dan Barry Atsma sponsort haar.

Barry: het is een ontzettend goed doel
En hij was ook nog zo lief om in haar video te verschijnen. Vivian: Ik vind het te gek om met mijn hardloopverslaving mensen blij te kunnen maken. Daarom loop ik graag voor LINDA.foundation. Barry: Jullie moeten allemaal de LINDA.foundation steunen, want dat is een ontzettend goed doel. Wil je net als Barry Vivian sponsoren? Dat kan via deze link.
Onze trouwe partners
Maar er zijn nog veel meer lopers. Zo hebben trouwe partners van LINDA.foundation zoals De Hypotheker, C&A, Friesland Campina, Sanoma, McGregor en Nationale Nederlanden bedrijfsteams opgezet. En alle lopers voeren actie via hun persoonlijke actiepagina. Hier een overzicht van de verschillende acties:
Zet ‘m op Monique
Monique van Brummelen loopt ook mee: Door mijn functie als financieel medewerkster op een school weet ik als geen ander hoe zwaar sommige ouders (en dus ook hun kinderen) het financieel hebben. Steun Monique hier.
Gaaf initiatief: dineren = doneren
Anneleen Veldhuizen: Om geld in te zamelen nodig ik mensen uit om te komen eten, want wat verbindt meer dan samen genieten aan tafel? Ik organiseer het ‘Eten is leuker dan geven benefiet-diner’. Koken, eten, kletsen, ontmoeten, genieten en naar huis met een goed gevoel, want dineren = doneren! Check Anneleens actiepagina
Sleep Jolanda erdoorheen
Voor Jolanda Sorber wordt het een flinke kluif, die zestien kilometer. Maar ze gaat ervoor: Toen mijn vriendin me vroeg om mee te doen aan de Dam tot Damloop dacht ik ‘die is knettergek geworden’! We renden op dat moment nooit langer dan vijf kilometer. Maar toen ik hoorde dat het voor de LINDA.foundation was, was ik gelijk om! Sleep Jolanda erdoorheen met je donatie.
P.s. wil je meelopen?
Door een blessure is er nog één plekje vrijgekomen. Geef je snel op via damloop@lindafoundation.nl met onderwerp: ‘Ik wil meelopen voor de LINDA.foundation’. Goed om te weten, je moet dan in vrij korte tijd wel in staat zijn om minimaal 161 euro op te halen.
Meer informatie
Via www.actievoorlindafoundation.nl kan iedereen doneren. Dit kan aan de gehele actie, aan een team of aan een persoon.