ANKO-kappers knippen door heel Nederland gezinnen van de LINDA.foundation

ANKO-kappers knippen door heel Nederland gezinnen van de LINDA.foundation

Vanaf twee januari kunnen alle gezinnen die in 2017 een LINDA.foundation cadeaupakket hebben ontvangen, zich vier keer gratis laten knippen bij een ANKO-kapper in de buurt.
12.01.2018 | 12:55
 MOOIE REACTIES
Dit is het tweede jaar dat de ANKO-kappers de gezinnen van de LINDA.foundation helemaal gratis knippen. Door heel Nederland doen ruim 600 kapsalons mee aan deze actie. En hier zijn wij en de gezinnen heel erg dankbaar voor. Zo kregen wij deze reactie van een moeder: ‘Dankzij jullie kan ik mijn 3 jongens een keer door een kapper laten knippen. Ze kunnen er weer lekker verzorgd bij lopen en dat is goed voor het zelfvertrouwen in deze mindere tijd.’
GEEN PRIORITEIT IN EEN ZWARE TIJD
Het is geweldig om de gezinnen die het financieel heel zwaar hebben te helpen met ons beroep, vinden de kappers. Dat wij op deze manier iets kunnen betekenen voor mensen die het even moeilijk hebben is heel fijn. We moeten elkaar in deze samenleving toch een beetje helpen?
Het eerste wat erbij in schiet als je in financieel zwaar weer komt is je uiterlijke verzorging en dan met name het haar. Ik knipte het eensr in de zoveel tijd zelf als het er echt niet meer uit zag, maar het wordt er niet zo mooi en gezond van als wanneer jullie de gouden vak handjes uit de mouwen steken en ons weer helemaal mooi maken. Wij gaan zo onwijs genieten van deze luxe! Wauw, een kappersschaar in het haar en geen botte keukenschaar’, aldus een blije moeder.
DANK JE WEL, KAPPERS
Kappers uit alle hoeken van het land doen mee aan de actie, te herkennen aan de sticker ‘wij knippen voor LINDA.foundation’ en de roze ballonnen in de salon. Gezinnen kunnen de dichtstbijzijnde deelnemende kapper zoeken op de website van ANKO. Dank je wel, alle honderden kappers die meedoen: door jullie kunnen 3500 gezinnen 2018 met een verzorgde coupe beginnen.