Altrif Label steunt gezinnen in armoede

Altrif Label steunt gezinnen in armoede

Want tijdens de feestdagen is het belangrijk om ook aan de medemens te denken.
ALTRIF LABEL DOET EEN MOOIE BIJDRAGE AAN DE LINDA.FOUNDATION
Net als vorig jaar heeft Altrif Label ook dit jaar een donatie aan LINDA.foundation gedaan. Hierdoor bezorgen zij gezinnen die het financieel heel moeilijk hebben ook fijne feestdagen. Dat lijkt bijna zo normaal voor iedereen, maar als je met 2 kinderen moet rondkomen van €70 per week, dan zijn de kerstdagen zoals alle andere dagen omdat er gewoonweg geen geld is om iets extra’s te doen. Laat staan dat er cadeautjes onder de boom liggen.
HET GEVOEL VAN MEEDOEN
Voor gezinnen met kinderen zijn de feestdagen vaak extra moeilijk. Op school horen kinderen wat hun klasgenootjes allemaal gaan doen in de kerstvakantie terwijl zij niks speciaals doen. Met het cadeaupakket van de LINDA.foundation krijgen deze kinderen het gevoel ook mee te doen omdat daarmee het wél extra gezellig gemaakt kan worden tijdens de kerstdagen. Voor ouders is het een groot geluk hun kinderen te verwennen, omdat zij vaak leven met het gevoel ze altijd te kort te doen.
DANK JE WEL, ALTRIF LABEL
Het is zo fijn dat er bedrijven en medewerkers zoals Altrif Label zijn die juist voor de feestdagen stilstaan bij de medemens en dat is toch wel de ware kerstgedachte. Zoals Dion Goderie het verwoordt: “Wij vinden het belangrijk dat iedereen gelijke kansen heeft. Dit geldt zeker ook voor kansarme kinderen! Door middel van een donatie willen wij deze kinderen graag helpen. De LINDA.foundation sluit hier perfect op aan en voldoet volledig aan onze wensen”.