‘Alles op tafel’ LINDA.foundation Benefietfilmavond was groot succes

‘Alles op tafel’ LINDA.foundation Benefietfilmavond was groot succes

‘Alles op Tafel’, de nieuwste film van Linda de Mol, werd op dinsdagavond 2 november in het mooie Singer Laren vertoond tijdens een benefietavond voor de LINDA.foundation.
De avond leverde het geweldige bedrag van bijna € 29.000 op.
MOOIE REACTIES
De reacties op de film waren heel positief. Dat kan natuurlijk niet anders met de steengoede cast, een boeiend verhaal en een verrassend einde. Er werd dan ook gelachen én een traantje weggepinkt.
FIJNE KERST
De volledige opbrengst van de avond komt ten goede aan de LINDA.foundation. De komende feestdagen krijgen maar liefst zesduizend gezinnen die in armoede leven in Nederland een steuntje in de rug. Dit doet de foundation door gezinnen met jonge kinderen, die zijn geselecteerd door zorgverleners, een set cadeaukaarten te geven.
‘ALLES OP TAFEL’
Alles op Tafel gaat over zeven goede vrienden die samenkomen voor een gezellig diner. De avond begint goed, totdat ze een spel gaan spelen. Iedereen legt zijn telefoon op tafel. Alles wat er die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moeten ze delen met iedereen.
Daardoor leren de vrienden elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wil jij de film ook zien? Dat kan. Hij draait vanaf 4 november in de bioscoop.
DANK JE WEL
De LINDA.foundation bedankt Independent Films, Singer Laren, de Vriendenloterij, Van Poelgeest BMW, Deblon Sports, ’t Bonte Paard,  AST Beheer en Koek en Chocolade voor hun bijdrage aan deze mooie benefietavond.
Daarnaast bedanken we Shampoo Bar, Wasparfum, Waterdrop, OPI, Sensai, Peppernuts, Pukka, SkinforSkin, Oslo Skin Care, Dr. Hauschka, Nestlé L’Atelier voor hun producten in de fijne goodiebag die iedereen aan het eind van de avond mee mocht nemen.
En natuurlijk, aan iedereen die een kaartje heeft gekocht: dank je wel.
LINDA.foundation