Alle karmapunten verzamelen: Een (kerst) cadeautje voor jezelf, een geliefde én een Nederlands gezin

Alle karmapunten verzamelen: Een (kerst) cadeautje voor jezelf, een geliefde én een Nederlands gezin

Wat is beter dan jezelf een vervroegd kerstcadeautje gunnen? Nou..jezelf én een ander een vervroegd kerstcadeautje gunnen natuurlijk. ICI Paris XL, Lancôme en LINDA.foundation slaan de handen ineen om dat mogelijk te maken. 
Klinkt goed: lekker ruiken én tegelijkertijd iets bijdragen aan de samenleving.
IN DE KERSTSFEER
De mussen vallen nog nèt niet van het dak voor deze tijd van het jaar. Maar toch klinkt er bij ons al verdacht vaak ‘Jingle Bells’ in het hoofd. Tijd om dat hoofd nog meer in de kerstsfeer te brengen en alvast kerstinkopen te gaan doen, moeten ICI Paris XL en Lancôme gedacht hebben met deze LINDA.foundation-actie.
KARMAPUNTEN
Vanaf 22 oktober tot en met 9 december doneren Lancôme en ICI Paris XL namelijk bij iedere geur van Lancôme van 75ml of groter een bedrag van 5 euro aan LINDA.foundation. En dat niet alleen: naast de donatie mag je bij aankoop van de parfum een persoonlijke giftset van miniaturen of accessoires bij elkaar mix en matchen. Een geluksmomentje voor jezelf, een geliefde én een Nederlands gezin dus. Tijd om dat sprintje naar de winkel te trekken dus. Of niet: want online bestellen kan ook gewoon via iciparisxl.nl. Die karmapunten zijn makkelijk verdiend dit jaar.