Albert Heijn doneert boodschappenbonnen aan  gezinnen van LINDA.foundation

Albert Heijn doneert boodschappenbonnen aan gezinnen van LINDA.foundation

Albert Heijn doneert boodschappenbonnen aan gezinnen van LINDA.foundation. Want gezond eten zou toegankelijk moeten zijn voor iedereen.
Wij zijn trots dat we Albert Heijn een trouwe partner van LINDA.foundation kunnen noemen. In de week van 6 juli ging van de opbrengst van elk verkocht bakje frambozen een deel naar LINDA.foundation. Dankzij deze actie krijgen 1000 gezinnen – door middel van een boodschappenkaart waar fruit en groente mee gekocht kan worden – een steuntje in de rug.
“Albert Heijn wil beter eten toegankelijk maken voor iedereen. Gezond, vers en gevarieerd en lekker veel groente en fruit”, legt CEO Marit van Egmond uit. “Met de cadeaubonnen willen wij gezinnen helpen die het financieel iets moeilijker hebben.  Zij moeten ook kunnen genieten van lekker verse aardbeien, appels, sperziebonen of broccoli.”
Linda de Mol: “LINDA.foundation maakt voor veel gezinnen in Nederland een groot verschil. Daarvoor zijn we afhankelijk van partners en donateurs. Ik ben dan ook ontzettend blij met dit liefdevolle gebaar van onze partner Albert Heijn. Een volle fruitschaal en een gevulde groentelade is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Heel fijn om dit voor hen te kunnen doen.”
ALBERT HEIJN & LINDA.FOUNDATION
Albert Heijn is vanaf het allereerste begin, in 2013, al partner van LINDA.foundation. De stichting geeft arme gezinnen met kinderen een steuntje in de rug en kweekt meer begrip voor de (vaak verborgen) armoede in Nederland. Bedankt Albert Heijn, voor deze prachtige bijdrage!